Pereiti į pagrindinį turinį

141290 - Kiti restoranų vadovai

Kiti restoranų vadovai (pavaduotojai), kurie neišvardyti 1412 pogrupyje „Restoranų vadovai“ ir kurie planuoja, organizuoja kavinių, restoranų ir panašių įmonių, teikiančių maitinimo ir aprūpinimo maistu bei gėrimais paslaugas, veiklą ir jai vadovauja


Pagrindinės užduotys

planuoja valgiaraščius, konsultuojasi su vyriausiaisiais virėjais ir virėjais; 

planuoja ir organizuoja specialius renginius; 

organizuoja prekių įsigijimą, neviršijant nustatyto biudžeto; 

tvarko atsargas ir finansinių operacijų duomenis; 

užtikrina, kad maitinimo, virtuvės ir maisto saugojimo patalpos atitiktų higienos reikalavimus, būtų švarios ir būtų tinkamos veiklai.

Būdingos kompetencijos

bendrauti su klientais, įvertinti jų pasitenkinimą maistu ir aptarnavimu; atrinkti darbuotojus, sudaryti darbo grafikus, prižiūrėti virtuvės personalą; priimti rezervacijas, sutikti svečius ir pagelbėti priimant užsakymus; derėtis dėl susitarimų su klientais ir tiekėjais; užtikrinti profesinės sveikatos ir darbo saugos taisyklių laikymąsi.

Versija: 2023
Pagrindinės grupės kodas: 1
Pagrindinio pogrupio kodas: 14
Grupės kodas: 141
Pogrupio kodas: 1412